CEL: EVAP leak & system lean? - Corvette Forums - Corvette Enthusiast Site


General Tech Good at troubleshooting? Have a non specific issue? Discuss general tech topics here.

Reply
 
 
 
Thread Tools Search this Thread
  #1  
Old 03-28-2018, 12:45 AM
God's Avatar
God God is offline
Junior Member
Thread Starter
 
Join Date: Mar 2018
Posts: 2
Default CEL: EVAP leak & system lean?

Hello everyone,

My 2009 Corvette is currently showing CEL codes P0171 and P0174 (Bank 1 and 2 too lean) and P0442 P0455 (Small leak).

I replaced the gas cap with a brand new OEM cap and the CEL is still showing.

Not sure what else could cause the problem, I have noticed the car seems to idle a little rough on start-up but smooths out when the car is warm, I'm guessing the throttle body needs to be cleaned? Could this possibly throw a code?

Any input would be appreciated.
Reply With Quote
  #2  
Old 04-12-2018, 10:31 PM
God's Avatar
God God is offline
Junior Member
Thread Starter
 
Join Date: Mar 2018
Posts: 2
Default

Was just the gas cap. lol
Reply With Quote
 
 
Reply


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off


Advertising
Featured Sponsors
Vendor Directory

All times are GMT -5. The time now is 01:25 PM.


We are a participant in the Amazon Services LLC Associates Program, an affiliate advertising program designed to provide a means for us to earn fees by linking to Amazon.com and affiliated sites.