Notices
General Tech Good at troubleshooting? Have a non specific issue? Discuss general tech topics here.

Hi temp

  #1  
Old 01-05-2009, 09:58 PM
Thread Starter
Join Date: Jan 2009
Location:
Posts: 6
Default Hi temp

I have a 1991 c4 The car hasn't over heated on me yet ( I won't let it ). I have changed the thomustat checked the collant and changed the coolant. The car still want to climb up 3/4 of the way to 260. What I have noticed is that when I turn on the auto switch on temp control the fan will run but if the I have it turned onto anything else it won't run. The second fam has yet to turn on. (thinking) that fan will not come one intil to late. What I have also notices is that same auto switch, if I push it and then go to something else like the defrost the fan will still stay on.
What is causing this to happen. is it the wiring or what? Or is it made that way (I don't think that just a stupid thought).
Thanks
Turley849
 
Related Topics
Thread
Thread Starter
Forum
Replies
Last Post
chetastor
Corvette C6 Z06
5
08-24-2006 10:03 AM
ocon0950
Corvette C4 Forum
3
05-03-2006 02:49 PM
swlsn
New Member Area
1
04-10-2006 05:43 PM
PAY2PLAY
Corvette C5 Forum
3
10-10-2005 06:58 PM
HillSmith
Corvette C4 Forum
1
09-06-2005 11:53 PM


Thread Tools
Search this Thread
Quick Reply: Hi temp


Advertising
Featured Sponsors
Vendor Directory

Contact Us - Archive - Advertising - Cookie Policy - Privacy Statement - Terms of Service

© 2019 MH Sub I, LLC dba Internet Brands

We are a participant in the Amazon Services LLC Associates Program, an affiliate advertising program designed to provide a means for us to earn fees by linking to Amazon.com and affiliated sites.