Notices
Off Topic A place to boldy go off topic of Corvette's. almost anything goes!

Posting Probs

  #1  
Old 10-27-2006, 11:24 PM
mech259's Avatar
Super Moderator
Thread Starter
Join Date: Jan 2006
Location: Lumberton, Texas
Posts: 1,858
Default Posting Probs

Anyone else have problems posting on the forums? About half the time, when I change screens or reply, the server virtually shuts down. I have to click on the stop loading button, reload the page and post again. It is very frustrating.
 
  #2  
Old 10-27-2006, 11:45 PM
blueshark's Avatar
Super Moderator
Join Date: Jul 2006
Location: Dickson, TN.
Posts: 2,328
Default RE: Posting Probs

It does something like that to me some times too and makes me have to login again too. it's a pain in the ars.

Just did it again last post.
 
  #3  
Old 10-28-2006, 12:25 AM
C3 Starship's Avatar
Super Moderator
Join Date: Jul 2006
Location: Reno, Nv.
Posts: 5,244
Default RE: Posting Probs

Me too, some times I have to log back in and retype the whole post I'd just written.[:@]
 
  #4  
Old 10-28-2006, 01:13 AM
mech259's Avatar
Super Moderator
Thread Starter
Join Date: Jan 2006
Location: Lumberton, Texas
Posts: 1,858
Default RE: Posting Probs

I sent an e-mail to Patrick, but have not heard back from him. [>:]
 
  #5  
Old 10-29-2006, 09:41 AM
Join Date: Oct 2005
Location:
Posts: 1,532
Default RE: Posting Probs

I don't think I have ever had that happen.
 
  #6  
Old 10-30-2006, 09:46 AM
mech259's Avatar
Super Moderator
Thread Starter
Join Date: Jan 2006
Location: Lumberton, Texas
Posts: 1,858
Default RE: Posting Probs

It happens almost on a daily basis with 2 or 3 times a session. [:@]
 
  #7  
Old 10-30-2006, 01:46 PM
C3 Starship's Avatar
Super Moderator
Join Date: Jul 2006
Location: Reno, Nv.
Posts: 5,244
Default RE: Posting Probs

Also, my PM's are not delivered.[:'(]
 
  #8  
Old 10-30-2006, 05:22 PM
Senior Member
Join Date: Sep 2006
Location:
Posts: 188
Default RE: Posting Probs

it happens to me once in awhile. but usually i cruise through the site with no problem.
 
  #9  
Old 10-31-2006, 02:52 PM
Join Date: Jul 2006
Location:
Posts: 2,091
Default RE: Posting Probs

Yeh, I see that too off and on... I always "cut" my post just in case, that way I can "paste" it without retyping the whole thing again...
 
  #10  
Old 11-12-2006, 11:21 PM
mech259's Avatar
Super Moderator
Thread Starter
Join Date: Jan 2006
Location: Lumberton, Texas
Posts: 1,858
Default RE: Posting Probs

Since my 1st post, it seems to be getting much worse. Every 2nd or 3rd screen change, it's time to close browser and reload. Man this really sucks!!![:@]
 

Thread Tools
Search this Thread
Quick Reply: Posting Probs


Advertising
Featured Sponsors
Vendor Directory

Contact Us - Archive - Advertising - Cookie Policy - Privacy Statement - Terms of Service

© 2019 MH Sub I, LLC dba Internet Brands

We are a participant in the Amazon Services LLC Associates Program, an affiliate advertising program designed to provide a means for us to earn fees by linking to Amazon.com and affiliated sites.