Notices
General Tech Good at troubleshooting? Have a non specific issue? Discuss general tech topics here.

Help -

  #1  
Old 08-16-2012, 10:03 AM
Junior Member
Thread Starter
Join Date: Aug 2012
Posts: 1
Default Help -

I'm the orginal owner of a 1980 Vette, 62,000 miles, all orginal factory parts - nothing has been replaced.
Recently, when I drive 20-30 minutes and turn the engine off, it will not re-start. The ignition acts dead. After it sets 1 -2 hours it starts fine. The engine is not over heating. Battery is good - lights, windows, door locks, etc. still work when it does this and I can jump start it when it does this.
Is there a sensor that shuts down the ignition if it thinks the engine is over heating?
Anybody have any idea what is causing this?
 
Related Topics
Thread
Thread Starter
Forum
Replies
Last Post
spanky01
Corvette C3 Forum
14
07-23-2007 02:53 PM
mjrock62
New Member Area
1
06-08-2007 07:07 AM
74vetguy
Corvette C3 Forum
3
05-18-2007 06:23 PM
aceosner1
Corvette C4 Forum
1
05-16-2006 09:23 AM
sixspeed042
Corvette C4 Forum
0
10-10-2005 02:00 PM


Thread Tools
Search this Thread
Quick Reply: Help -


Advertising
Featured Sponsors
Vendor Directory

Contact Us - Archive - Advertising - Cookie Policy - Privacy Statement - Terms of Service

© 2019 MH Sub I, LLC dba Internet Brands

We are a participant in the Amazon Services LLC Associates Program, an affiliate advertising program designed to provide a means for us to earn fees by linking to Amazon.com and affiliated sites.