C-4 torque converter won't engage - Corvette Forums - Corvette Enthusiast Site

Go Back  Corvette Forums - Corvette Enthusiast Site > General > General Tech
Reload this Page >

C-4 torque converter won't engage

Notices
General Tech Good at troubleshooting? Have a non specific issue? Discuss general tech topics here.

C-4 torque converter won't engage

  #1  
Old 03-23-2018, 02:16 AM
Junior Member
Thread Starter
Join Date: Mar 2018
Posts: 1
Angry C-4 torque converter won't engage

I have a 1989 Corvette, automatic. I am basicly updating the car. The engine has been overhauled. I replaced the old dash with a new Intellitronix instrument cluster and had the chip reprogramed by Scott Hansen in Reno. And I am using Tuner Pro R/T with a lap top to get the ECM facts. Scott told me that the ECM is not "locking in" the torque converter. He then advised me to take the speedo "in" wire from the instruments and jumper it to A-10 terminal of the ECM. Doing this disconnected the speedo and I had to go to a GPS sender for the speedo to work. The problem now is the ECM is not recognizing the speedo wire (that I jumpered to A-10, per Scott). He is not offering any other help to solve the problem. Does anyone out there have any ideas how fix this problem. All Scoot says is that without the Torque Converter locking up, my fuel mileage will be really bad. When I drive the car, it shift like it should.. Please help, any ideas appreciated!
 

Thread Tools
Search this Thread
Advertising
Featured Sponsors
Vendor Directory

Contact Us Archive Advertising Cookie Policy Privacy Statement Terms of Service

© 2019 MH Sub I, LLC dba Internet Brands

We are a participant in the Amazon Services LLC Associates Program, an affiliate advertising program designed to provide a means for us to earn fees by linking to Amazon.com and affiliated sites.